Salmon Nigiri

Updated: Jun 6, 2018


Salmon Nigiri Sushi with lemon, battera konbu (white seaweed), and sesame seed. Cá hồi
Salmon Nigiri with lemon, battera konbu (white seaweed), and sesame seeds

Salmon is a staple to any sushi restaurant outside of Japan. In addition to being delicious, it is also widely known for its nutritional benefits, as it is high in Omega-3 fatty acids, protein, amino acids, vitamin B, and more.


Here at Kasen, we have our own twist on Salmon Nigiri. We believe that the rice is just as important as the fish, so our sushi chef puts a lot of effort into preparing the sushi rice before serving it loosely packed and warm.


He then tops the salmon with lemon, thinly sliced white seaweed, and sesame seeds. And like most of our sushi at Kasen, we recommend picking it up with your fingers and eating without soy sauce, as there is plenty of flavor as is.


Our salmon sushi comes in each of our Omakase sets, or you can also order it a la carte.

 

Cá hồi là một phần không thể thiếu ở bất kỳ nhà hàng sushi nào ở bên ngoài lãnh thổ nước Nhật. Ngoài hương vị thơm ngon vốn có, cá hồi còn được biết đến rộng rãi bởi những lợi ích dinh dưỡng mà chúng đem lại cho bạn, với hàm lượng cao axit béo Omega-3, protein, axit amin và vitamin B...


Ở nhà bếp Kasen, chúng tôi tin rằng mình có cách thật riêng để đem đến cho bạn món sushi cá hồi đặc trưng của mình. Với nigiri sushi - sushi nắm cơm, chúng tôi tin rằng hương vị của phần cơm làm sushi cũng quan trọng không kém hương vị cá, vậy nên bếp trưởng của Kasen luôn đặt hết nỗ lực trong khi chuẩn bị cơm làm sushi đảm bảo chúng đủ ấm và vừa đủ mềm. Đặt trên đó với một miếng cá hồi với chanh, một miếng tảo biển mỏng và hạt vừng. Và như hầu hết các món sushi khác ở Kasen, để thưởng thức được hết hương vị đặc trưng vốn có, bạn nên dùng sushi bằng tay và không cần chấm thêm nước tương.


Món sushi cá hồi được phục vụ trong tất cả các phần Omakase, hoặc bạn cũng có thể đặt riêng, khi cần.